B8.5 Passat Kodlama


GokhanB

Katılımcı Üye
 
Katılım
22 Ara 2015
Mesajlar
1,137
Tepkime puanı
1,113
Konum
Bursa
İsim
Gökhan Bilgin
Arkadaşlar merhaba passat b8.5’ta kodlama yapabilen var mı vagcom kabloyla geçtiğimiz hafta 19.6 sürümle bağlanmayı denedik fakat coding ve adaptasyon kısımları aktif olmuyor güncel sürüme geçin diye uyarı veriyor. Tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim

 
Yok mu hiç deneme şansı olan ?

 
Dün gece 20.4.1 versiyon kablo ile denedim 2020 passatta eski kodlar ile bazı şeyler uymuyor mesela sellektör ile sislerde eski kodlar'ı uygulayınca açmıyor dwa korna onayını mfa bilgi ekranına aktarmıyor gibi şeyler yaşadım

 
Ben de yeni tip logolu passat b8,5 araç sahibiyim. 20.12.0 versiyonu ile denememe rağmen 09 central electric te adaptation kısmı aktif olmuyor. Deneyen ya da başarabilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

 
@CemK yardımınız için çok teşekkür ederim. Elimde olan kabloyu 5 ay önce güncellenebilir vagcom kablosu adı altında satın almıştım. Acaba kabloyu mu güncelleyemiyorum? 
Vcds yazılımını sürekli güncel tutmaya çalışıyorum ancak bunun kabloyla bir bağı yok sanırım. Yanılıyor muyum?

 
@Fnisher 20.4.1 den sonra vcds güncelleme sırasında  (orijinal yazılımda) kafaya da upgrade yapıyor. Bu sebeple eğer güncellemek istiyorsanız Loader tarzı uygulamalar ile kullanmalısınız. 

 
@Ulukan_Ulusoy cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak ilk defa bu işlemi yapacağım için bu güncelleme işlemini biraz daha detaylı anlatabilme imkanınız var mıdır? Kafayı araca bağlamam gerekir mi? 

 
Bende OBDEleven var onunla adaptasyon long coding yapabiliyorum fakat söylendiği gibi sellektörde sisleri yapamadım ve sesli kilit onay sesi ekranda çıkmıyor.

 
Bende OBDEleven var onunla adaptasyon long coding yapabiliyorum fakat söylendiği gibi sellektörde sisleri yapamadım ve sesli kilit onay sesi ekranda çıkmıyor.
Hocam ben de obdeleven ile makyajlı superb'de sellektörde sis açamadım.

Not:Obdeleven aracı 2021 olarak gösteriyor.

 
@Muhabbet84 Onu yapıyorum zaten açma kapamada korna çalıyor fakat teyipteki ayarlar menüsünde bulunmuyor :D

 

@mach1 Hocam geçenlerde 2021 modele bağlandım ama maalesef kadran selamlama bile yapamadım izin vermedi araç. Araçta navigasyon vs vardı full + full'dü bundan  dolayı hiçbir işlem yapamamış olabilir miyim acaba ? Kredili olarak açmaya çalıştım ama onlarda yemedi :D  

 

Geri
Üst Alt