BABA AKÜ YOK!


Katılım
8 Ocak 2020
Mesajlar
200
Tepkime puanı
195
Konum
Gaziantep
İsim
Onur
Konu başlığıyla pek ilgisi olmayabilir ama sanırım biz de gün geçtikçe clickbait'çi haber sitelerinden etkilenip etkileşim adına böyle şeyler yapmaya başladık.Aslında konu başlığımıza  benzer bir durum söz konusu.Türkiye'deki sıfır araç stoğu.Özellikle VW'de bu sorun mevcut.Çok fazla teori var akıllarda ama sorulması gereken birkaç soru olduğunu düşünüyorum.

1.si talepte bir artış olduğu çok açıktı,ağustos-eylül bandında bayiler kalan son araçlarının ekimde geleceğini söylüyorlardı ve çatır çatır araç satıyorlardı;madem talep bu şekilde arttı ,kardeşim vw'de polo mu bitti golf mü bitti niye çekmiyosun fazladan istemiyosun?

2.si hurda teşviğiyle ve ekstra indirimlerle sıfır araç alımında böyle bir ivme yakalamışken eğer elinde araç varsa neden bekletip tüketiciyi mağdur ediyosun?

3.sü diyelim ki aracın vardı stokladın kar artırımı amacıyla,neden hala seni arayanlara şubata kadar araç yok diyosun?

4.sü sitendeki araç fiyat listende 2019 liste fiyatı çekiyorsun ama doğuş oto arandığında polo ve golf'te 2019 aracım gelmeyecek artık diyorsun?

Son olarak da doğuş otoyu her aradığımda stok bilgileri anlık güncelleniyor bizi aramaya devam edin gibi bir cümleyle karşılaşıyorum.Arada bir piyangodan araç mı çıkıyor onu da anlamış değilim?

Velhasım kelam bu otomobil distribütörlerine akıl sır erdirmek çok zor.

Bir ihtimal daha var: o da ÖTV indirimi mi dersiniz?

vw-golf-viii-2019.jpg

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC

Geri
Üst Alt