golf piyasası hakkında


Katılım
8 Ocak 2020
Mesajlar
200
Tepkime puanı
195
Konum
Gaziantep
İsim
Onur
Herkese merhabalar.Foruma bir haftadır üyeyim.Konularda geziniyorum gerçekten çok faydalı bilgiler var.Araçla ilgili bilmediğim çok şey olduğunu farkediyorum her konuda.Öncelikle emeği geçen herkesin eline sağlık.Ben de aracımı aralık ortasında aldım.Kendi aracımı (2013 fiesta titanium-X 1.0 ecoboost) bir gün temiz bir yıkatmıştım.Dükkanın önünde duruyordu dedim ki fotoğraflarını çekeyim şöyle bir temizken.Sonrasında bir gün akşam saatlerinde ani bir kararla sahibinden'e koydum.Ertesi gün gelip aracı aldılar.Nutkum tutulmuştu,arabayı verdim , paramı aldım ama arabam yoktu artık :D.Tabi her Türk erkeği gibi sahibinden bağımlısı olduğum için  :lol: az çok piyasayı da takip ediyordum.Hurda teşviğinin yıl sonunda bitecek olması cabası, döviz kurundaki hafif yukarı yönlü ivmelenme, bayilerde sıfır araç kalmaması gibi sebeplerle biraz da telaşa düştüm.Hemen araç almalıydım.Param bankada eriyormuş gibi hissediyordum.O anki huzursuzluk gerçekten rahatsız ediyordu beni.Doğuş otoyu aradım, golf aradığımı  söyledim. 1.5 act comfortline cam tavanlı 3 tane araç stokta vardı.Samsun Özon aracın yolda olduğunu, 1.5 act cam tavan comfortline dsg aracı 171'e bırakacaklarını söyledi.Tabi birkaç istişareden sonra bu fiyatın boyumu aşacağımı düşündüm. 2. el arayışına girdim.2. elde naçizane tavsiyem bulunduğunuz il ve çevre illerden araç bakmanız.Ben de öyle yaptım.Adana'da bir aracımız vardı gittik baktık ekspertiz vs. aracı beğenmedim içime sinmedi.İkamet ettiğim Gaziantep'te bir arkadaşımızın tanıdığı golf'ünü satıyordu.Velhasıl kelam arkadaşla buluştuk önce 1 saat kadar aracı şehiriçi şehirdışı trafikte test ettim.Aslında ekspertize ek olarak aracı kendinizin bu şekilde test etmesi de çok önemli.Sürüşte bir sıkıntı görmedim Allaha şükür.Ertesi gün buluştuk aracı önce kendi seçtiğim ve referansını aldığım bir ekspertizciye götürdük.Herhangi bir sıkıntı yoktu.Son olarak Vw şahintaşa gittik.Aracın servis geçmişi hakkında bilgi aldım.Herhangi değişen bir parçası vs. yoktu.İki bakımı da düzenli yapılmıştı.Şaseden de kaza sorguladım o da temizdi.Son olarak fiyata geleyim.Araç beyaz renk 2018 temmuz trafiğe çıkışlı 1.0 comfortline manuel bir araç.34.000km'de.Araçta ekstra hız sabitleyici 6'lı cd değiştirici gibi özellikler vardı.125.000'e anlaştık arkadaşla. 1 aydır bende araç.Ama şu sıralarda piyasasına baktığımda gerçekten uçuk rakamlar görüyorum.Son olarak söylemek istediğim aracınızı sattıktan sonra yeni bir araç almak çok beklemeyin.Çok aceleci de davranmayın.Aracı uzun yolda ve şehiriçinde test edin.Ekspertizi mutlaka yaptırın.Aracı yetkili servisinde sorgulatın.Herkese hayırlı, kazasız belasız sürüşler diliyorum. :sofor: Saygılarımla.

 
Hayırlı olsun iyi fiyata almışsınız, dün baktım sarı siteye aracımı satasım geldi :) , satıp tekrar golf alamayacağım için satamıyorum şu anda 

 
@Beyransever Onur hocam, aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız. Müsait bir zamanınızda 6'lı CD Değiştiricinin fotoğrafını paylaşma imkanınız olur mu acaba? 

 
Aracınız hayırlı olsun

Sevimsiz ve itici bir hal almaya başladı ikinci el golf piyasası

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-emekliden-tertemiz-dusuk-kilometreli-781478978/detay

2016 golfe 195 yazıyor emekliden olduğunu belirtmiş üstelik

Dayı yaşlandın tabi hafıza da zayıfladı

 
Konu dışı olacak ama
Hastasıyım
 
/monthly_2020_01/t25_260920190836024775143.thumb.jpg.6e7af6703f116c7de2762e27d304875e.jpg
İsmarla da yiyelim ustad
 
İsmarla da yiyelim ustad
Ismarlarım 

Ben Beyran çorbası ile Avcılarda Antepli bir lokantada tanıştım.

Sloganı; Bu çorbayı ölü içse dirilir

Koyunun kürek kemiğinin, bakır kazanlarda odun ateşi ile 24 saat kaynatılarak yapılması çok lezzetli yapıyor.

 


Geri
Üst Alt