1.2 tsi midline 2015 model Golf'e donanım ekleme hk


Cumhurbaskani

Yeni Üye
Katılım
24 May 2015
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
İsim
osman
Herkese iyi akşamlar, yaklaşık 5 yıl önce arabayı aldıktan sonra buraya katılıp selam vermiştim. Aradan 5 yıl geçmiş tekrar selamlar....Beyler arabadan iyice sıkıldım...Teknolojik gelişmelere yeni nesi arabalara bakınca neden sıkıldığımı anlamışsınızdır. Halbuki arabayı aldığımda bu cümleleri kuracağımı hiç düşünmemiştim...Fazla kafa şişirmeden direksiyon simidi boş olan Golf'e hangi donanımları eklemem gerekiyor. Tavsiyelerinizi almak isterim. 

Selamlar

 
Merhaba hocam. Eski bir Midline Plus kullanıcısı olarak ilk tavsiyem multimedya cihazı olacaktır. Bluetooth, eller serbest konuşma, geri görüş kamerası gibi özellikleri destekleyen Çinli cihaz alınabilir. iOS işletim sistemli telefon kullanıyorsanız Carplay versiyonlu olandan alırsınız. Sonrasında far-yağmur sensörü eklenebilir.

Bu Carplay 6.5 inç cihazı kullanıyordum ben de Midline Plus aracımda. Dokunmatik ve görüntü kalitesi standart cihazdan çok çok daha iyi ve gerçekten başarılı bir cihaz. Zaten piyasada çokça mevcut. Cihaz: https://tr.aliexpress.com/item/32851111370.html

Far yağmur sensörü normalde cam değişimi gerektiriyor fakat aşağıdaki linkini paylaştığım üründe cam değişimine gerek kalmadan siyah kutu yardımıyla cama yapıştırma olanağı sağlıyor.

Midline Plus için far yağmur sensörü: https://tr.aliexpress.com/item/32961368543.html

Multimedya cihazı için geri görüş kameraları Aliexpress'te farklı şekillerde mevcut. Forumda sponsorumuz @EMR-Garage'nin 2 yıl garantili amblem açılır geri görüş kamerası konusuna da göz atabilirsiniz. Çinli cihazları destekliyor mu bilmiyorum ama bir sorarsınız eğer kamera düşünüyorsanız: http://www.golftutkusu.com/topic/9993-vw-logo-amblem-kamera-2-yıl-garantili-1190-tl-emr-garage/

Bu listede diğer bazı retrofiler de mevcut: 




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0

Geri
Üst Alt