Direksiyon ve gateway


Salihcan

Üye
Katılım
8 Haz 2019
Mesajlar
234
Tepkime puanı
154
İsim
Salih
Arkadaşlar merhaba ; midline plus aracım için Ankaradan çıkma direksiyon tuş takımı ve gateway arıyorum sis farlarını hallettim   Direksiyon ve gateway olan varmı yardımcı olacak iyiakşamlar 

 
Letgo da buldum çerçeveleri ile beraber röle ile hat çekip düz bağlatcam oda 180 TL felan tutuyor 

 
Bende tuş takimi, çerçeve ve mid gateway var, acc taktigim icin boşa çıktı. Galiba airbag kablosu da lazim olacak sana, o da sıfır olarak var, almistim gerekmedi bana. Ama Istanbul'dayim :)

 
Bende tuş takimi, çerçeve ve mid gateway var, acc taktigim icin boşa çıktı. Galiba airbag kablosu da lazim olacak sana, o da sıfır olarak var, almistim gerekmedi bana. Ama Istanbul'dayim :)
hocam acc kodlamasını nasıl hallettiniz. ben de taktım ama kodlamasını yapamadım henüz. tuş takımı bekliyorum gelince onu da takıp kodlamasını yapacağım.

 
arkadaşlar r line direksiyon almak maksadıyla, şayet isteyen olursa cruise controllü airbagli direksiyonumu satabilirim, ankara içi.

4374F6FF-C53A-4FDC-844A-81EA62C1FA3C.jpeg

 
@CemK tuş takımı ve gateway fiyat ne olur hocam uygun bir fiyat verirseniz alayım 

 
Cerceve gerekmiyor sanirim sana, Cerceve ayrı olarak zor satilir hocam, takim olarak satmayi tercih ederim.

 
Tamam fiyatınız ne olur görselini de atarmsınız 

 
Gorseli ancak akşam atabilirim, fiyat airbag kablosu hariç 800 olur. Cerceve, Tuş ve Gateway.

 
Ben yurt dışından temin edecem parçaları. Fakat kodlama hız sabitleme işi yapan instagram üzerinden iletişime geçtim. Kendileri çıkma parçalarla olmayacağı sıfır parça almam gerektiğini, ve kod ile hız sabitleme aktivasyonu yapılır dedi. Şimdi şüpheye düştüm. Bu meret gateway tuş takımı ve airbag kablosu çıkma alırsak direk kodlama ile açabilirlermi?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
@CemK teşekkür ederim dün buradan bir arkadaş ile yazıştık oda aynı ürünleri zaten  600 TL bıraktı sisin fiyatınız haliyle fazla daha Aşağı bir fiyat verirseniz görüşebilirz

 


Geri
Üst Alt