Xt Spring spor yay 1.0 TSİ -30mm uygulama


farukal

Katılımcı Üye
 
Katılım
29 Eyl 2019
Mesajlar
1,134
Tepkime puanı
1,867
Konum
Samsun
İsim
Faruk AL
Cuma günü XT den -30mm lik spor yay siparişi geçtim. Bugün elime ulaştı. Yarın uygulamayı düşünüyorum. Aracım 1.0 tsi motor aslında eibach alıcaktım. Sonrasında 2. El bulamamak ve sıfır satışında stok olmamasından dolayı en azından muhattap bulabilceğim XT spring markasını aldım. 
 

Forumdaşlara fikir olması açısından kullanım deneyimlerimi paylaşacağım :)

26B010E4-1CB5-4014-893E-BDA63E454790.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yay markalarını kalite açısından sıralamak gerekse XT nasıl bir yerdedir, bilgi verebilirse arkadaşlar daha sonra uygulama yapmayı düşünenlere yol gösterici olabilir. 

 
@biycash Bahsettiklerine göre Hollanda üretimi bir yay. Ekipman olarak aynı sistemde üretim yapıyor. Kalite olarak aynıyız diyor. Bu firma görevlisinin anlattığı şey. Ben yarın takıcam eibach pro kit kullanan arkadaşımla beraber gideceğim. Onun spor yayı 3.5 eibach ve sciroccoda kullanıyor. Bakalım o sürdüğünde ne tepki verecek buraya yazarım...

 
@biycash merak etmeyin paylaşacağım :)   Ben aradıgımda bulamamıştım. Benden sonra arayacak arkadaşlara yardımcı olur en azından ...

 
@farukal bu yay yerli bir marka diye biliyorum, Hollanda ile alakası nedir, x-treme tuning bursada bir işletmenin adı ve bu yaylarda kendi markaları olması lazım.

 
XT Spring markası yerliymiş @Serkanasn hocamın dediği gibi. Yerli olması daha iyi olmuş, tıpkı yerli spacer üreticimiz olduğu gibi yayların da kaliteli yerlisinin olması oldukça güzel. Sonuçları bekliyoruz. :)  

 
Ben kullanmadım fakat leon a takan arkadaşım memnun olduğunu söyledi. Bende düşünüyorum takmayı.. Sizden haberleri bekliyoruz..

 
Bende 1.2 tsi aracim icin dusunuyorum , xt surekli karsima cikiyor ama bir turlu cesaret edemedim merakla bekliyoruz sonucu

 
@Serkanasn evet yerli bir marka. Bana söylenen şu firma yerli fakat ürünlerini avrupada hollandada yaptırıyor. Fabrika ve üretim yeri orası olduğunu söyledi. Made in EUROPE yazıyor. Eibach yay kalitesinde olduğu söylendi. 

image.jpg

image.jpg

 
@metinkar yarın anlarız hocam kaliteyi sabah ilk işim yay taktırmak olacak

 


Geri
Üst Alt