2020 SEAT Leon FR'ın farları ve iç mekanı göründü


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,780
Tepkime puanı
8,332
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Volkswagen Golf 8 ve Skoda Octavia 4, geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtıldılar. Bu araçların ortak platform modeli olan SEAT Leon'un 4.jenerasyonu ise henüz ortaya çıkmadı. Avrupa'da başarılı satış miktarları yakalayan bu aracın bazı ipucu görüntüleri ise bugün SEAT tarafından yayınlandı. Yayınlanan görüntülerin yeni Leon'un sportif donanım paketi olan FR'a ait olduğunu görüyoruz.

Daha önceki casus fotoğraflardan da bildiğimiz üzere yeni Leon'un arka farları, ortada ince LED'li bir çizgiyle birbirlerine bağlanan bir tasarıma sahip. Buna benzer bir arka far tasarımını firmanın büyük SUV modeli Tarraco'da görmüştük. Aracın bagaj kapağı üzerinde SEAT ambleminin altındaki Leon yazısının kaldığı fakat yazı tipinin değiştiği de görülüyor. Ayrıca sağ köşede yine FR logosunun yer aldığını da görüyoruz.

Yeni SEAT Leon, hatchback versiyonunda aynı Golf ve A3'te de olduğu gibi 3 kapılı seçeneği 3.jenerasyonuyla sonlandırdı. Yani bu yeni jenerasyon Leon'larda sadece 5 kapılı hatchback ve station wagon gövde tipleri bulunacak. 

yeni-seat-leon-1.jpg

yeni-seat-leon-2.jpg

yeni-seat-leon-3.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada Golf 8 iç mekanıyla kıyaslamak gerekirse gördüğümüz kadarıyla  orta konsollar hemen hemen birbirine çok benzer. Ön konsol da yine yapışık olacak gibi gözüküyor yeni Leon'da.

golf 8-iç.jpg

 

Geri
Üst Alt