GİZLİ ÖZELLİK AÇIMI GARANTİ BOZAR MI?


sdogukanseners

Yeni Üye
Katılım
13 Ocak 2020
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İsim
Doğukan
Merhaba abiler,arkadaşlar yeni aldığım Golf 7.5 aracımın bugün gizli özelliklerini açtırdım. Bu gizli özellik açtırımı servise vs. gittiğimde araç garantime herhangi bir sıkıntıya sokar mı? Yani gizli özellikleri açtırdım diye aracımın garantisi bozulur mu? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

 
şöyle düşünün gizli özellik açtırdınız. media ekranında her hangi bir sorun çıktı. sizce gizli özelliği fark ederlerse topu ona atıp sıyrılmaya çalışırlar mı çalışmazlar mı?

 
ayrıca 2019un başlarındaydı sanırım vwturkiye instagram hesabında birisi sormuştu evet garantiyi bozar diye yanıtlamışlardı

 
Çoğunlukla garanti dışı kalmaz fakat her yerden bir şey çıkartmayı seven çok bilmiş yetkili servislerimiz olduğu için işine gelmeyip "bu araca yazılım atılmış" deyip garanti dışı bırakabilir. Yani servisler için tamamen keyfi bir durum.

Gizli özellik açma hizmeti veren arkadaşlar kapatıp bakımdan sonra tekrar açıyorlar. Boşuna heyecan olmaması için gizli özellikleri kapatıp gidersiniz, sonra tekrar açarsınız.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt