Midline Plus 1.0 TSI 2019 model araçta CAR PLAY açmak


Katılım
21 Eki 2019
Mesajlar
108
Tepkime puanı
96
Konum
İzmir
İsim
Gökhan
Merhaba arkadaşlar,

3 ay önce aldığım 2019 model 1.0 TSI midline plus aracım var. Bu araçta CAR PLAY açılıyor mu? Telefonum IOS işletim sistesimli. Artık bir yere giderken navigasyonu telefon yerine aracın ekranından takip etmek istiyorum. Eğer açılıyor ise;

- Araç garantiden çıkar mı?

- Maliyeti ne kadar olur?

- İzmir’de yapan yer var mı?

 
Aracındaki ünite'de APP butonu varsa, yada menüleri karıştırdığında App Connect menüsü var ise cihazında vardır Gökhan. Eğer var ise Serviste yada bugünlerde yeni methodlarla After Market açtırabilirsin. Garantiden çıkmaz. Servis maliyeti 2000 TL bandında, After Market 750 TL. İzmirde After market şu an yapan ben bilmiyorum. 



Ama söylediğim gibi öncelikle aracındaki ünitede APP var mı yok mu ona bakmak lazım, eğer yoksa hiç uğraşmadan Çin VW Car Play aktif cihazlardan alıp aracına taktır. Bu cihaz piyasada 1300-1400 TL bandına montajlı satılıyor şu anda. İstersen Aliexpress'den kendinde getirebilirsin, montaj, türkçeleştirme ve kodlama yapabiliyorum dersen eğer.

Ama her şartta 1.2 Clio'dan iyidir biraz Retrofit yapman gerekecek sadece. Rampada çekmemesinden iyidir.

 
@Aliiii merhaba Ali,

cevabın  için çok teşekkür ederim. App butonu var mı diye bakacağım. Olmadı senin söylediğin cihazı araştıracağım. Sağolasın. İyi günler 

 
App connect açıyorlar serviste 2000 civarı

 
Arac 2019 model comfortline paket. Ancak uzerinde midline pluslarda olan 6,5 inch composition colour sistem var. Bu sistemde app tusu bulunmuyor ve app connect menusu de yer almiyor. Dogus oto maslak telefonda arac bilgilerine bakarak 2100 tl karsiliginda aktivasyon yapabilecegini soyledi. Ancak dogus oto bursa app tusu ve menusu olmadigi icin mumkun olmadigini soyluyor. Ucuncu bir servisi aradim bilgi bekliyorum. Kafam hayli karisti. Is yogunlugunun arasinda servise kadar gidip aslinda olmuyormus durumuyla da karsilasmak istemiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olanlar yardimci olabilirlerse cok sevinirim. 

 
@yemreplt Aliexpresteki cihazı öneririm hocam. En ucuz yollu çözüm o olacaktır.

 
@Aliiii Dogus oto maslaktan tekrar arandim. Ustune basa basa cihazda app tusu ve menusu olmadigini soyledim. Arayan gorevli de yedek parca ve servisle gorustugunu, sasi numarasina gore kontrol ettiklerinde app tusu ve menusu olmasa da aktivasyon yapilabilecegini soyledi. Bu kadar detayli ve israrci konusmaya ragmen suprizle karsilasmam umarim. Onumudeki hafta musait bir zamanda gidecegim. Gelismelere gore burayi guncellerim. Cihazin gorselini de ekledim. 

7FF4B6C3-7EEA-4A99-9611-2A70CC91C4AA.jpeg

 
@yemreplt maalesef hocam uğraşacak hiç vaktim olmadı ama bizim teypler sanırım desteklemiyor. İlk önce teypleri değiştirmek lazım diye biliyorum

 
Herkese selam, 2018 golf highline var. Aracı henuz teslim almadim o yuzden kurcalayamadim pek. Aracta app butonu var. Android auto kendiliğinden acik midir yoksa açtırmam gerekir mi serviste?

Screenshot_20200711-132330_WhatsApp.jpg

 
@Blanxing

Fabrikasyon opsiyonlu açık olma ihtimali düşük...(sıfır araç gelirken açık olarak opsiyon eklenmiş olması şart)

Vw doğuş +2000 para istiyor açmaya ...

Ramazanda top atılınca  iftar açmaya bile para ister bu adamlar (lisanslı oruç )

 

Vay arkadas, demek arac almanyadan turkiyeye gelirken içinde tum donanım var (app buton duruyor) ama bizim doğuş yazılımla bunu kapatıyor?

Android auto ve apple car play için ayri ayri mi odeme yapıyoruz? Bende android esimde ayfon var.

 

Geri
Üst Alt