Golf 7.5 için spacer kullanımı


farukal

Katılımcı Üye
 
Katılım
29 Eyl 2019
Mesajlar
1,134
Tepkime puanı
1,867
Konum
Samsun
İsim
Faruk AL
Arkadaşlar iyi geceler dilerim. Golf 7.5 için spacer almak istiyorum. Daha önce kullanan ve bir sıkıntı görmeyen kişilerden tavsiye bekliyorum. Nereden almak doğru olur ? Önerileri bekliyorum 

(resim ekledim. Lastiği bir miktar dışarı alıyor. Araç daha tok ve dolu görünüyor. 😊)

103EADFB-06F6-47DD-8CF2-A92FA127FC53.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@ffarukak merhabalar aracima durban 18 jant 3.5 eibach ve tabiki spacer uygulamasi yaptim daha onceki golf aracimdada ayni uygulamayi yaklasil 1 sene kullandim. Onler icin 1.2 arkalar icin 1.6 cm lik spacer kullandim. Ornek foto altta. Orjinal ve kaliteli urunlerle donanim kaynakli bir sorun yasamadim ama sunu bilmekte fayda var tamamen masum demek yalnis bir bilgi olur.

Sebebi space yada spor yay bilmiyorum ilk aracimda arka rulmanlarda ses problemi oldu garantiden cozmustum bu denk gelmis olabilir.

Kaliteli malzeme yani spacer da kullanilan bijonlar haliyle uzuyor burda spacer markasi onemli bir hal aliyor. Bijonlara binen yuk artiyor.

Isin ozu teknik veriler vs bir kenara aracin goruntusu cok ama cok iyi oluyor degermi bence deger hemde fazlasiyla.

Iki aracinda fotolarini ekliyorum tercihsizin.

IMG-20190413-WA0007.jpeg

IMG-20200109-WA0004.jpeg

20200110_132216.jpg

IMG-20190202-WA0003.jpg

 
Ben kullanmadım ama almaya niyetin var ise H&R yada eibach dan şaşma...

 
@GkM_2015 hocam aracınız çok tatlı ve tok durmuş. Bu yüzden bende istiyorum açıkcası genel olarak bir sorun yok deniliyor. Sipariş geçeceğim bende ama siz nereden aldınız acaba?

 
@metinkar metin hocam değerli yorumun için sağolasın 😊 kulağıma gelen kaliteli iş yaptığı söylenen SM spacer var türk yapım ama öveni çok siz duydunuz mu bu markayı

 
Yerli olarak SM Spacer ve FG Spacers tavsiye ediliyor ama ben kullanmadım. Almaya niyetim var, nasip olursa SM Spacer Şemsi Bey'den alacağım.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arabayı aldığım günden bugüne arkalarda 20mm önlerde 12mm spacer kullanıyordum. Coilover takınca önlerdekini çıkartıp lastiği içeri aldım. Arkalarda hala mevcut. Hiç bir problem yaşamadım, bence görüntü açısından çok güzel oluyor. Yol tutuş açısından her zaman yavaş gittiğim için hissedemedim. Yabancı markalara dünyanın parasını vermeye gerek yok. Referanslı türk markalarından birini alabilirsiniz. Ben XT markasını kullanıyorum, Bursa Xtreme Tuning'in yaptırttığı spacer'lar. 

 
@metinkar metin hocam değerli yorumun için sağolasın 😊 kulağıma gelen kaliteli iş yaptığı söylenen SM spacer var türk yapım ama öveni çok siz duydunuz mu bu markayı
@ffarukak sm ankaradaki şemsinin firması ise duydum kullanan tanıdıklarım var yeni firma 2012-13 olabilir... benim şahsi fikrim iki dünya markası birşey olur olmaz iyi kötü birşey diyemem ama sonuçta aracın en önemli yerine malzeme yani zevk ve bir nebze para meselesi net yazayım paran varmı var ozaman marka al :)

 
Dostum 

H&R bende aradım 4 5 ay sonra gelir dedi. TÜV onaylı olduğu için pahalı yanlış hatırlamıyorsam 10/15 mm kombinasyonu için 1600 1700 TL para. SM marka aldım. Alma nedenim de instada takip ettiğim araba konusunda titiz olan arkkağan nın her arabasın da tercih etmesi. 700 TL olarak aldım. Birde Bursa da FG spacer var yerli olarak.

henüz takmadım Mart sonu veya hava durumuna göre yazlıklara geçince takacağım.

 
@Alpyaman bijonları nasıl yaptınız, içinden çıkıyormu yada çıkanlar kaliteli mi.

 
@ffarukak tesekkur ederim izmirden srk shop dan aldim 700 tl spacerlar bijonlar dahil. Yay isine gelince h&r cok sert bir yay surus odakli oldugu bilgisi var eibach piyasada zor bulunuyor ikinci el buldum ben sahibindenden. (Ankara nallihandan bir suru ilani olan bir dolandirici var ona bulasma nerdeyse param gidiyordu). Vogtland diyen oldu ama bence bulursaniz eibach yada coil basaran coile sormustum onler coil arkalar pres yay 1600 e geliyor yeni fiyat almistim. 

 
Herkes farklı yerden almış ama sıkıntı yaşayan yok gibi :) teşekkür ederim yorumlarınız için @Alpyaman ark kağanla görüşmüştüm oda sm spacer üstünde duruyor. Çok kaliteli olduğunu söylemiş. Şemsi beyi arayacağım bakalım... 

 

Herkes farklı yerden almış ama sıkıntı yaşayan yok gibi :) teşekkür ederim yorumlarınız için @Alpyaman ark kağanla görüşmüştüm oda sm spacer üstünde duruyor. Çok kaliteli olduğunu söylemiş. Şemsi beyi arayacağım bakalım... 
Şemsi genelde WHatsaap üzerinden görüşüyor numarası yoksa vereyim 

 

Geri
Üst Alt