golf 7 uyumlu car play destekleyen ekran ve geri görüş kamerası


onurakin

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2020
Mesajlar
12
Tepkime puanı
6
İsim
ONUR AKIN
Arkadaşlar herkese merhaba aranıza dün katıldım ve böyle bir forumun kurulmuş oldugunu bilmek beni sevindirdi. Sizlerden golf 7 2015 model aracım icin destek almak istiyorum. Normalde ben geri görüş kamerası(amblemli) taktırmak istiyordum ancak arastırmalarım sonucunda bunu direk olarak suan ki ekranım desteklemiyor ve 6.5 inc lik car play destekli de ayrıca ekramını değiştirmem gerekiyor. Sizlerden ürün tavsiyesi almak istiyorum ekran ve geri görüş kamerası icin ? bilgi verirseniz cok memnun olurum 

Not: ben aliexpressden arastırma yaptım ancak tam olarak duruma hakim olmadıgım icin isin icinden cıkamadım :)

selamlar 

Onur .

 
Selam, 

Öncelikle hoşgeldiniz. Desteklemediğine göre Aracınız comfortline yada Midline Plus anladığım kadarı ile. O dönem Highline'larda 5.8" geliyor çünkü ve onlar destekliyor. (Kendimde var oradan biliyorum). Dolayısı ile en mantıklı ve fiyat açısından uygun çözüm, Çin VW için üretilen 6.5" CD çalar OLMAYAN Carplay Aktif cihazlardan takmanız olacaktır. Sitede Aliexpress'den almak ve takması ile ilgili bir çok konu var. Uğraşmak istemiyorum derseniz İnstagram sayfalarında birçok VAG ürünü satan Türk sayfa, cihazı getirip Türkçeleştirip satıyor. Geçtiğimiz ay abimin Comfortline'ı için Çerçeve ve Montaj dahil sıfır ürünü 1300 TL'ye aldık. Şu an gayet memnun. Tekirdağ tarafında bir arkadaştan aldık, instagram sayfası mevcut. Alternatifleride değerlendirebilirsiniz elbette. 

Geri görüş kamerası için Amblem olanlar her zaman daha pahalı. Yine aliexpress'de statik ve dinamik versiyonları 500-900 TL arası değişiyor ama bizim gözümüz yemedi açıkcası. Kablolaması biraz detay istiyor, çok fazla trim sökülüyor (araç içinden gidecekse). Kimisi tavandan götürüp önden aşağıya indiriyor ama tercih meselesi tabiki. Plakalık olanlar çok daha ucuz. Ünite için 6.5" Carplay hiç düşünmeden öneriyorum, geri görüş kamerası için bende cevapları takip ediyorum. 

Selamlar

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim.

Şu konuda 2.maddede @Aliiii hocamın söylediği cihaz linki var. Sahibinden'de satanlar da var. Güncel vergilerle fiyatı karşılaştırıp ona göre alabilirsiniz. Bu 6.5 carplayli cihaz kamera desteklediği gibi görüntü ve dokunmatik kalitesi de çok daha iyi. Aracımı satmadan önce epey kullanmıştım.





Amblem kamerayı da OEM olarak alabileceğiniz gibi farklı markaların da kamerasını alabilirsiniz. Forum sponsorumuz Ankara EMR GARAGE'nin 2 yıl garantili amblem kamera satışı mevcut. Kendilerinden her türlü bilgiyi alabilirsiniz. İlgili konu:




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak Ahmet bey cok tesekkur ederim desteginiz icin @zulalyol hocam yardımcı oluyor bana dun kendısıyle tanısma fırsatımda oldu.

 

Geri
Üst Alt