Aracım ne kadar eder??


emrekk

Üye
Katılım
8 Mar 2019
Mesajlar
233
Tepkime puanı
99
Konum
Ankara
İsim
Burak
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar;

Aracım 2013 Model Beyaz Golf 7 97.000 km de manuel 1.4 TSI 122 hp. Aracın sadece Ön Tamponu değişmiş bundan dolayı 2000 tl trameri var haricinde hatasız boyasız. Araçta ekstra olarak Yağmur,Far Sensörü ve Kayar Sinyalli Çift U Led Farlar mevcut. Difüzör Krom egzoz uçları ve yan marşpiyelleride mevcut. Aracımı satmayı düşünüyorum ortalama ne kadar bir fiyata satmalıyım sarı sitede çok karışık bir fiyat aralığı var sizlere danışmak istedim teşekkürler. 

 
Cam tavan olmadığını varsayarak 130 civarındaki bir rakam uygun olur gibi.

 
@emrekk evet, beklemesi en iyisi, satip pisman olma ihtimaliniz cok yüksek, son 6 ayda araba satanlarin cogu pisman oldu, zarar etti.

 
110-115 bin tl civarı fiyat yazılabilir hocam. Fazla yazılan rakamlara aldanmayın, 2013 model arabaya makyajlı kasa yazanlarla dolu. Aracın ağır bakımları yapıldıysa üzerinde biraz daha yazılabilir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
112-113 civarı yazılacak fiyatı var 

En dip ölüsü 110 dan müşteri beklenir....

109 a vermeyin yani! 

 
Sürüş konfor paket yoksa ! Ki yok sanırım (ön arka park sensörü + Cruise kontrol) 

107 ye kadar da düşme durumu olabilir .

Bunu da belirteyim

 
Çok zor soru, @krym hocam haklı. Kesin bir cevap kesinlikle yok. Malum sarı sitede aracınıza benzer araçların ortalamasında bir ilan koymanız mantıklı olacaktır. Öyle arabalar öyle fiyatlara satılıyor ki, kimse neye nasıl fiyat biçeceğini bilemiyor. 

 
Bu zamanlar elindekine iyi bakma vakti. Bence satmak istiyorsanız biraz daha bekleyin.

 
Golf yerine 0 km 1.5 Vtec Civic düşündük. Ne bayilerde araba kalmış, ne de bayiler burnundan kıl aldırıyor. Kendi arabamıza da değer biçemedik, en son kendisiyle en az 1 sene daha vakit geçirmeye karar verdik. Valla ben değer biçemedim, belki buradaki arkadaşlar bana yardımcı olur. Yeni konu açarak forumu kirletmiyim.

2015 cxxb tdi(110 bg)dsg bir Golf kendisi.Bugün 84500'ü devirdik. Comfortline+tungsten gri+sürüş konfor paketi var. Otobüse sürtmemizden dolayı sağ 2 kapı vw ark oto yetkili serviste değişti, sağ ön ve arka çamurluk lokal boyandı 2017 kasımda. 6415 tl tek tramer kaydımız. Bir de sol arka kapımız sürtmeden dolayı boyandı. Full servis bakımlı. Başka verilecek detay kalmadı herhalde :D  3 sene 9 ay, 75 bin km dir birlikteyiz aslında ama insan biraz değişiklik aramıyor da değil :)

 


Geri
Üst Alt